KOMPRESSOR 18V DMP180Z 8,3 BAR

Selges på Tørn av Lindab Sandnes

kr 899,-pr. stykk
Utsolgt!

Kompressor 18v Dmp180z 8,3 Bar

Batteridrevet 18V kompressor uten lufttank. Leveres med amerikansk, fransk og engelsk adapter, samt adapter til å pumpe baller og luftleker. Alle er festet til kompressoren ... Les mer
slik at de ikke blir borte. Pumper dekk til bil, motorsykkel og sykkel, oppblåsbare leker og båter, baller etc. Ved større oppgaver må maskinen få 5 minutters pause for hver 5 minutters bruk for å kjøle seg ned. Kopmpressoren bruker Makita sine LXT 18V batterier, som også brukes til 18V verktøy fra Makita. Kompressoren har digitalt display hvor man kan stille inn ønsket trykk eller følge med på trykket mens man pumper luft. Den har autostopp når man når ønsket trykk og led-lys slik at den er enkel i bruk på steder med dårlig lys.
  • Nye overskuddsvarer rett fra 272 butikker
  • Alltid reklamasjons- og to ukers angrerett
Produktinformasjon

Egenskaper

Antall medleverte batterier0 stk
Bredde80 mm
Høyde174 mm
Lengde266 mm
Maks kapasitet12 l/min
Nominell spenning18 V
Vekt inkludert batteripakke1.5 kg

Beskrivelse fra produsent/importør

KOMPRESSOR 18V DMP180Z 8,3 BAR

AUTO STOP OG LYS

Batteridrevet 18V kompressor uten lufttank. Leveres med amerikansk, fransk og engelsk adapter, samt adapter til å pumpe baller og luftleker. Alle er festet til kompressoren slik at de ikke blir borte. Pumper dekk til bil, motorsykkel og sykkel, oppblåsbare leker og båter, baller etc. Ved større oppgaver må maskinen få 5 minutters pause for hver 5 minutters bruk for å kjøle seg ned. Kopmpressoren bruker Makita sine LXT 18V batterier, som også brukes til 18V verktøy fra Makita. Kompressoren har digitalt display hvor man kan stille inn ønsket trykk eller følge med på trykket mens man pumper luft. Den har autostopp når man når ønsket trykk og led-lys slik at den er enkel i bruk på steder med dårlig lys.

Dokumentasjon

Varenummer

NOBB-nummer: 56871341
GTIN: 088381898263

Pakkedimensjoner

Lengde:27 cm
Bredde:10 cm
Høyde:18 cm
Vekt:1.43 kg
Vilkår og betingelser
Varer kjøpt på Tørn sendes innen 5 arbeidsdager.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt. I disse tilfellene vil betalingen selvsagt bli tilbakebetalt.

Du har alltid 14 dagers angrerett. Husk at du må dekke returfrakt selv.

Les fullstendige vilkår og betingelser
Varehusinformasjon

Varen selges av:

Lindab Sandnes

Adresse:

Fabrikkveien 56
4323 Sandnes

Åpningstider:

Om Tørn

Hos Tørn kan du handle overskuddsvarer fra butikker over hele landet. Overskuddsvarer er nye ubrukte varer som er blitt til overs i butikken.

Du kjøper varen hos oss og kan enten hente selv i butikken som selger den, eller betale for frakt og få varen sendt hjem til deg.