Z-modell som leveres uten batteri og lader

Selges på Tørn av Montér Stabekk

Tørnpris:kr 1 875,-pr. stykk
  • Nye overskuddsvarer rett fra 272 butikker
  • Alltid reklamasjons- og to ukers angrerett
Utsolgt!

Z-modell som leveres uten batteri og lader

Gresstrimmer med børsteløs motor, justerbar lengde, tre trinn og auto-hastighetskontroll. Effektiv, trimmer med børsteløs motor og hastighets regulering med revers funksjon. Lengdejustering av stang for ... Les mer
tilpassning til bruker og terreng. Tre hastighter for optimal utnyttelse av batteri. I tillegg har denne auto-hastighetskontrol for tilpasning av hastigheten i forhold til gressmengde. Revers funksjon for frigjøring fastsittende gress. Motoreffekt 240 watt. En egen bøyle kan vippes ut for å spare tråd og unngå skade på f.eks planter. Som tilbehør kan det anskaffes kompositt knivsett som bl.a. som er mer hardfør i forhold til stein og kvist. Kompositt kniver kan brukes til f.eks. fjerning av lyng. Trimmeren leveres uten batteri og lader.
Billigst på Plankepriser.no
Produktinformasjon

Beskrivelse fra produsent/importør

GRESSTRIMMER DUR189Z Z-MODELL

18V, BL-MOTOR, TELESKOPISK

Gresstrimmer med børsteløs motor, justerbar lengde, tre trinn og auto-hastighetskontroll. Effektiv, trimmer med børsteløs motor og hastighets regulering med revers funksjon. Lengdejustering av stang for tilpassning til bruker og terreng. Tre hastighter for optimal utnyttelse av batteri. I tillegg har denne auto-hastighetskontrol for tilpasning av hastigheten i forhold til gressmengde. Revers funksjon for frigjøring fastsittende gress. Motoreffekt 240 watt. En egen bøyle kan vippes ut for å spare tråd og unngå skade på f.eks planter. Som tilbehør kan det anskaffes kompositt knivsett som bl.a. som er mer hardfør i forhold til stein og kvist. Kompositt kniver kan brukes til f.eks. fjerning av lyng. Trimmeren leveres uten batteri og lader.

Varenummer

NOBB-nummer: 55236466
GTIN: 088381858137

Pakkedimensjoner

Lengde:153 cm
Bredde:19 cm
Høyde:19 cm
Vekt:4.7 kg
Vilkår og betingelser
Varer kjøpt på Tørn sendes innen 5 arbeidsdager.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt. I disse tilfellene vil betalingen selvsagt bli tilbakebetalt.

Du har alltid 14 dagers angrerett. Husk at du må dekke returfrakt selv.

Les fullstendige vilkår og betingelser
Varehusinformasjon

Varen selges av:

Montér Stabekk

Adresse:

Markalleen 1
1368 Stabekk

Åpningstider:

mandag07:00 - 19:00
tirsdag07:00 - 19:00
onsdag07:00 - 19:00
torsdag07:00 - 19:00
fredag07:00 - 19:00
lørdag09:00 - 15:00
søndagStengt
Om Tørn

Hos Tørn kan du handle overskuddsvarer fra butikker over hele landet. Overskuddsvarer er nye ubrukte varer som er blitt til overs i butikken.

Du kjøper varen hos oss og kan enten hente selv i butikken som selger den, eller betale for frakt og få varen sendt hjem til deg.

Restetorget til over 250 norske butikker.

Sjekk nyeste kupp!